PERSONVERN, NETTBASERT BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Denne personvernerklæringen gjelder for Halmøy Foto sine nettsteder. Halmøy Foto er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: halmoyfoto.no

PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES

Halmøy Foto samler ikke inn personopplysninger som personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

INFORMASJON SOM INNHENTES:

– For- og etternavn
– Bedriftsnavn
– Epostadresse
– Telefon

HVORDAN INFORMASJON INNHENTES?

Halmøy Foto samler inn opplysninger gjennom skjemaer på nettsidene. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenestene eller produktene.

EKSEMPLER PÅ SKJEMA:

  1. Kontaktskjema

FORMÅLET MED INFORMASJONEN SOM INNHENTES

  1. For å kunne besvare henvendelser fra kunder og kontakter

HVORDAN LAGRES INFORMASJONEN?

Informasjon innhentet gjennom skjema på halmoyfoto.no lagres i kunde- og medlems-registeret.

HVORDAN SLETTES OPPLYSNINGENE?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte:  trine(krøllalfa)halmoyfoto.no

UTLEVERING AV INFORMASJON TIL TREDJEPART?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Halmøy Foto kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Halmøy Foto.

SAMTYKKE

Ved innsending av skjema samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

RETTIGHETER

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Halmøy Foto ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

KONTAKTINFORMASJON

Trine Lise Halmøy
trine(krøllalfa)halmoyfoto.no
Tlf: 959 24002

INFORMASJONSKAPSLER

Vår nettside samler inn informasjonskapsler (cookies) når du besøker den. Vi bruker ikke informasjonen som er samlet inn med informasjonskapsler for å få tilgang til informasjon. Informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som personlig identifiserer deg. Informasjonskapslene som brukes på nettstedet inkluderer de som er strengt nødvendige informasjonskapsler for tilgang og navigering, informasjonskapsler som sporer bruk og husker valgene dine.

FØLGENDE COOKIES BENYTTES PÅ HAVARDSTORVESTRE.NO

Squarespace
Formål: Publiseringsløsning
Varighet: Så fort nettleserøkten avsluttes

Les våre personvernregler øverst på denne siden

UNNGÅ BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Hvis du ikke ønsker å godta bruk av informasjonskapsler, kan du tilpasse innstillingene i nettleseren din (ofte under Internett-alternativer) for å automatisk avvise informasjonskapsler eller for å informere deg hver gang et nettsted ber om å lagre informasjonskapsler.

SLETTING AV INFORMASJONSKAPSLER

Du kan også slette informasjonskapsler, som allerede er lagret på datamaskinen din.