Karita & Arild 05.09.2015

5.september var jeg booket til bryllup nummer to, i Nordreisa, denne høsten. Denne gang var det Karita og Arild som giftet seg.  Jeg fulgte de fra morgenen, der jeg først fotograferte brudgommen, så bruden, kirke og til slutt på location. Jeg hadde bestilt fint vær, men ettersom jeg ikke rår over det, blei det regn. Masse regn! Planen var fotografering ved havet, men brudeparet hadde funnet et gammelt sagbruk i tilfelle dårlig vær, og det var vi alle glade for.

Vielsen var helt nydelig, og da Arilds datter sang "Sommerfuggel i Vinterland" var det ikke et tørt øye i hele kirka. Selv de tøffe gutta tørka tårer. Vakkert!

Jeg var i Nordreisa hele helga, og ettersom jeg kjenner brudgommen fra masse år tilbake, og hadde masse kjentfolk som kom fra Tromsø for å feire dagen, så blei jeg invitert med på festen. Det takket jeg ja til, og er veldig glad for det for festen var utrolig fin. Levende musikk, dansing, god stemning og fine folk.

Tusen takk Karita og Arild for at jeg fikk dele dagen med dere. Dere er nydelige mennesker. Lykke til som mann og kone.

Klikk på bildene for å se de i større format.

Gøril og Christoffer 10.07.15

10. juli viste seg å være en fantastisk dag å gifte seg på. Etter uker med dårlig vær forsvant endelig skyene og sola kom frem. Temperaturen viste 18c og Tromsø viste seg fra sin beste side.

Tinghuset var fylt med festpynta gjester og brudeparet strålte mer enn sola. Det var en vakker seremoni og det var ikke vanskelig å se at Gøril og Christoffer virkelig elsker hverandre.

Etter vielsen gikk ferden ut til Kjosnes i Balsfjord for fotografering. En perfekt plass for bryllupsfoto. Der var det satt opp partytelt som skulle fylles med festglade byfolk på ettermiddagen. 

Brudeparet var spreke og sykla til mottakelsen på to gamle sykler som var leita frem fra en låve og tørka støv av, og det blei mye fliring underveis.

Jeg forlot festen i det middagen blei servert, og jeg har hørt at den varte gjennom midnattssola og til tidlig morgen.

Lykke til som mann og kone, og lykke til på veien inn i fremtiden.