Karita & Arild 05.09.2015

5.september var jeg booket til bryllup nummer to, i Nordreisa, denne høsten. Denne gang var det Karita og Arild som giftet seg.  Jeg fulgte de fra morgenen, der jeg først fotograferte brudgommen, så bruden, kirke og til slutt på location. Jeg hadde bestilt fint vær, men ettersom jeg ikke rår over det, blei det regn. Masse regn! Planen var fotografering ved havet, men brudeparet hadde funnet et gammelt sagbruk i tilfelle dårlig vær, og det var vi alle glade for.

Vielsen var helt nydelig, og da Arilds datter sang "Sommerfuggel i Vinterland" var det ikke et tørt øye i hele kirka. Selv de tøffe gutta tørka tårer. Vakkert!

Jeg var i Nordreisa hele helga, og ettersom jeg kjenner brudgommen fra masse år tilbake, og hadde masse kjentfolk som kom fra Tromsø for å feire dagen, så blei jeg invitert med på festen. Det takket jeg ja til, og er veldig glad for det for festen var utrolig fin. Levende musikk, dansing, god stemning og fine folk.

Tusen takk Karita og Arild for at jeg fikk dele dagen med dere. Dere er nydelige mennesker. Lykke til som mann og kone.

Klikk på bildene for å se de i større format.